Geddepremieren i Rønninge, 6. Maj

Så er geddepremieren i Rønninge igen afholdt, og der er sket noget helt utroligt!
Der kommer nemlig ikke til at stå Johannesen på pokalen i 2012, men mere om det senere.

Vi mødte i huset kl 8:15 hvor Frank, som sædvanligt, havde sørget for morgenmed med alt hver der dertil hører, og nok af det. Det var rigtig godt.
 

Efter endt morgenmåltid, viste vi fisketegn og begav og til vandet, hvor fiskeriet startede. Undertegnede tog til Gardnermosen, som vi måtte fiske i denne dag, i øvrigt sammen med 4 x Johannesen og Henrik Jensen.

Der blev fanget flere fisk, jeg fik en på ca 40 cm, Majbritt og Christian et par på lidt over 60 cm, og så kom Henrik Jensen med den flotte madamme (der synligvis ikke havde gydet endnu) på 78 cm.
 

Jeg tog derefter turen rundt til de andre moser, og det mødte derunder både en Kresten og en Torben Marvø, der havde fanget fisk; Kresten med sin aller første gedde (så fik han jo også lov til at prøve det). Og så måtte jeg op og forberede vores frokost, som Frank havde klaret det meste af, natten i forvejen (ja, han så en smule træt ud, men ikke i forhold til de unge mennesker, der havde sover et par timer i huset, inden vi kom: De havde holdt 30 års fødselsdag, og var vist ikke klar til at se solen endnu).

Der blev tudet af kl. 12, og indvejningen startede 12:15. Dvs. der var (heldigvis) ingen gedder til indvejning da alle var genudsat, men med sidemandens hjælp til måling af ens fangede fisk, blev stillingen for 2012 således:

 

    • Nr. 1: Henrik Jensen, Gedde 78 cm

    • Nr. 2: Christian Johannesen, Gedde 65 cm

 

    • Nr 3.: Torben Marvø, Gedde 62 cm

De modtog deres præmier, Henrik valgte en taske med æsker, Christian en røgeovn og Torben et fint bestik sæt (udendørs, vel og mærke).

De Glade Vindere (og Frank)

 

 

Efter indtagelse af den forberedte frokost, smuttede juniorerne ud og fiske med polestænger og maddiker, de fangede også fisk, og havde en rigtig god dag også.

 

Det var igen en helt fantastisk dag i Rønninge, og tak til Frank Johannesen for et stort stykke arbejde.

 

Vi ses igen til næste år.

 

Udgivet i Nyheder.