Generalforsamlingen 2018

Dette års generalforsamling  var henlagt til Ung Nords lokaler i Victoriagade og det var åbenbart et godt valg i forhold til de sidste par års generalforsamlinger i Vollsmose, for intet mindre end 46 medlemmer + bestyrelsen på 7 var kommet og det var flot.

Generalforsamlingen forløb uden de store sværdslag, da vi jo har en sund og veldreven forening med en god økonomi. Alt det formelle kan der læses meget mere om, når det officielle referat kommer på disse sider inden længe.

Men det kan da nævnes, at der var formandsskifte, idet Frank Johannsen efter 6 år på posten overlod den til Allan Birk der har været næstformand så længe, at ingen kan huske i hvor lang tid. Men nu følte Allan, at tiden var inde til at tage det sidste skridt op af rangstigen.  Tak til Frank for det store arbejde og held og lykke til Allan med at styre “butikken” fremover.

Den nye formand Allan Birk (th) overrækker en kurv med gode sager til den afgående formand Frank Johannesen(tv).

Årets OSKer blev Per Andersen, som i daglig tale bare bliver kaldt Per Slammer, for hans store arbejde for klubben gennem mange år. Ikke mindst hans store arbejde med at lave maden til julefrokosten sammen med sin tro væbner Mike er værd at bemærke.

Per Slammer med beviset på, at han er valgt til årets OSKer 2017.

Hele seancen varede ca. 2 timer og sluttede af med de obligatoriske rullepølsemadder med kaffe og snak folk imellem.

På bestyrelsens vegne – Niels Jensen

 

Udgivet i Nyheder.