“Hvordan kommer man nemmest af med 13 kg nakkefilet, 12 kg kartoffelsalat, 8 salathoveder,6 agurker, 20 tomater, 2 poser ærter og 2 poser majs ?”
Man starter med at invitere klubbens medlemmer til GRATIS mad, hvilket 50 m/k sagde JA TAK til. Så man får fat i en hurtig kok og hans kniv, en frisk mand til at rense grillen, 3-4 mand til at sætte et telt samt borde/bænke op og en til at stå i køkkenet og sælge øl/vand og brygge kaffe . Så griller man kødet, snitter salaten, og strør lidt purløg på kartoffelsalaten og beder formanden om at sige VÆRSEGOD og en halv time senere er du kommet af med det hele.
Og til dem der ikke benyttede sig af dette tilbud skal siges, at det smagte rigtigt godt og selv om vejret lige skulle se om det kunne slukke bålet der var tændt (lykkedes ikke) havde alle en rigtig hyggelig aften. Der blev skålet og ønsket god ferie, alt imens snakken gik om, hvor sommerens fisketur skulle gå hen.
Aftenen markerede, at vi går ind i sommerferie månederne, hvor det hele vil køre for halv kraft, idet der kun vil være åbnet om mandagen i ugerne 26-35 (begge uger inkl.) da der vil være lukket om torsdagen. Juniorerne er selvfølgelig velkomne om mandagen.
Lidt stemningsbilleder fra Midsommer hyggen :
Tak til alle for en hyggelig aften og god ferie til alle klubbens medlemmer samt deres familie.
Bestyrelsen