Sidste uges succes overgået !!

Vi syntes at 31 deltagere sidste uge var flot, men ca. 45 i denne uge er RIGTIGT FLOT …

Aldrig har der vist været fyldt så meget op på parkeringspladsen ved Fyns Fiskevand sådan en torsdag aften, idet ca. 45 deltog i aftenenes lille hygge arrangement .

Og det på en aften hvor vejret ikke tegnede alt for godt, men heldigvis klarede det op så det endte med at blive fint vejr. 

Men lige som i sidste uge kneb det gevaldigt med at få fiskene til at bide, selv om udbyttet blev lidt bedre denne gang, men det skyldtes i høj grad Thomas Graversen som fangede 4 styks fisk. Flot af Thomas, selv om det ikke kommer som den store overraskelse, da alle der kender Thomas ved han kan det der med at fange fisk.

Som i sidste uge blev der trukket lod blandt dem der indvejede fisk om et gavekort på 3 timers fiskeri ved Fyns Fiskevand og det vandt Emil Dalgaard. Tillykke til Emil.

 

Til slut skal der lige lyde et lille suk :

Når vi laver sådan et arrangement (og også andre) og beder folk om at tilmelde sig på Member Net eller på anden vis ,er der en eller flere grunde til det.

I dette tilfælde var det en del af aftalen med Fyns Fiskevand for at få lov at fiske gratis , at vi viste hvem der kom, så ikke andre udgav sig for at være medlem af O.S.K. Og også for at vi viste ca, hvor mange pølser og øl/vand vi skulle slæbe med.

Alligevel valgte ca. 10-15 stykker at komme uden at være tilmeldt og så er det svært at styre hvilket bevirkede at det kneb med pølserne ( Undskyld Johs).

Samtidig skal undertegnede beklage, at tilmelding ikke var muligt på Member Net i dag da listen var forsvundet, men mobilen er opfundet.

Så til en anden gang, så husk at tilmeld dig arrangementerne, lige som du skal huske at melde afbud, så dine fiskevenner ikke venter forgæves.

Efter denne lille opsang , så vil bestyrelsen sige alle de fremmødte og det var faktisk ca, hvert 10 medlem af O.S.K tak for en rigtig hyggelig aften, som vi nok skal få gentaget på et eller andet tidspunkt.

Bestyrelsen ved Niels Jensen

 

 

 

 

Udgivet i Nyheder.