Lørdag den 21-02-2015 var der inviteret til flueworkshop i klubhuset.
Vi mødte 10 mand op til en herlig lørdag hvor ,vi startede med kaffe og rundstykker.
Herefter blev der taget plads ved bordene, hvorpå fluestikkene blev monteret alt imens der blev drøftet rundt omkring, hvad vi skulle binde af fluer.
Nogle valgte at binde geddefluer og der skulle bruges lidt hjælp, da det var første gang de skulle bindes.Flotte var de, ja og store.
Andre valgte laksefluer til sommerens togter til bla. Norge samt fluer til premieren i Odense Å.
Der skulle selvfølgelig også smages på rommen, whiskyen og cognacen.
Herlige dråber!!
Det var blevet tid til frokost og Rasmus Kok havde sørget for maden.
Lidt, men GODT:
Røget laks og torsk.
Graved torsk m. dild dressing.
Torskeboller m/råsyltet rødbeder, sennepsdressing.
Fiskefilet med remolade/ citron.
Spegeskinke med pesto.
Spegepølse.
Røget cheddar og brie.
Hans fra Ækvator kom forbi med en snaps. TAK FOR DET.
Kan godt være vi var mætte, men flere fluer skulle bindes og der skulle stadig smages på diverse drikkevarer.
Som tiden går i godt selskab, så blev det tid til aftensmad.
Rasmus havde kreeret en aftenmenu, der så sådan ud:
Souvide stegt oksebov.
Råstegte kartofler og grillede tomater.
Bearnaisesovs på æbleedike og ramsløg.
Det hele smagte herligt og fra deltagerne skal der lyde en stor tak til Rasmus for det store arbejde.
Efter maden blev det til lidt mere snak og en lille tår.
Jeg vil sige tak til de fremmødte og en særlig tak til Gerhardt for den gode ide.
Vi gentager initiativet næste år.
På aktivitetsudvalgets vegne.
Bjarne Laursen