Kyst tur til Svelmø.

Vi var kun 7 mand der ville prøve Svelmø . 

Vi fik hurtigt vores kaffe og brød + en lille en og så begav os ud på den lange gåtur til Svelmø. Først gennem vandet og så ellers ca. 2 km mere over til det sted hvor vi skulle fiske.

 Det så rigtigt godt ud perfekt bund,  så jeg ville lige prøve at fiske et sted og da jeg gik ud ca. 7-10 meter fra land vender der bare en stor fisk i overfladen. Jeg mener det var en pæn havørred, men  den ville ikke noget, så jeg gik over til de andre og der fik jeg at vide, at er var meget græs i vandet,  men ville alligevel lige prøve og havde da også en følger,  men der var jo masser af græs på krogen så den ville ikke mere.

  Så vi var 3 mand der gik over til den anden side hvor vi ikke så nogen havørred , men kun masser af hornfisk og vi fik en hver som jeg fik med hjem !!

Efter nogle timer kom de andre og så gik turen ellers hjem til bilerne, hvilket  tog ca. 30 min at gå.     Vi fik kun lidt regnvejr, men det blæste meget op så det var jo godt at vi skulle stoppe fiskeriet.

Tak for en hyggelig tur.

Tommy Rasmussen

P.S Næste tur søndag den 25 juni er til Torø Huse.

Udgivet i Nyheder.