LTS Demo

Selv om vejret var både blæsende og pivkoldt, var der mødt en pæn lille flok op til demoaftenen med LTS folkene. Allerede kl 17,00 blev stængerne rigget til, hvorefter medlemmer og andre fremmødte kunne afprøve både stængernes og egne færdigheder. På grund af det tidlige tidspunkt var der gratis pøller på grillen og Frank stod som sædvanligt for trakteringen.

Hvis jeg skulle lege anmelder på disse stænger er der et par stykker der skiller sig ud, selv om de alle hører til den absolutte topklasse kvalitetsmæssig. “Den Rø`e ” hører vi tit omtalt som fleres favoritstang. Så er der den nye LTS Nitro, både som to-hånds og en-hånds. Disse stænger har LTS ramt rent i r…. ! De er for vilde, hvilket ses tydeligt, for når man har dem i hånden er det svært at slippe dem igen. Som en-hånds er det specielt Nitro 9´#6 der imponerer. Sammen med Zalt 9´#6 er det noget af det ypperste til det lette kystfiskeri.

På to-håndssiden er det igen Nitro´en der imponerer, men smag og behag……og pengepung ! Personligt overvejer jeg at tilføje samlingen den lille pivlækre 11´LTS  Switch #8. Den vil være perfekt til Nausta elven hvor jeg plejer at fiske. Så er der stadig “Den Rø´e”, som er en LTS Explosive. Der får man virkelig valuta for pengene.

Herunder ligger der en prisliste på Demo og udgåede stænger. Den bliver ikke opdateret !

Af Gerhardt Andersen

 

 

Udgivet i Nyheder.